UPPAbaby Cruz

Wanneer je een kindje krijgt, verandert je leven als ouder ingrijpend. Naast alle mooie en leuke momenten leer je nu ook leven met een paar uur slaap en met het feit dat je minder makkelijk de deur achter je dicht kan gooien. Gelukkig is er de UPPAbaby Cruz. Door het aerodynamische ontwerp beweeg je je moeiteloos door de smalle en drukke stad. De ruime boodschappenmand zorgt ervoor dat je alles mee kan nemen voor de verzorging van je kind en er blijft nog ruimte over voor je nieuwe aankopen. De UPPAbaby Cruz maakt het stadsleven leuker!

Airgo

Deze wielen bootsen de gedempte rit van een met lucht gevulde band na, met de voordelen van schuim. Grote achterwielen met een doorsnede van 21 cm bieden de ultieme prestaties voor een vlotte rit met banden die nooit lek gaan.

Verstelbare kap en duwbeugel

De verstelbare kap glijdt gemakkelijk langs de duwstang zodat je de hoogte van de kap aan kan passen aan de groei van je kind. De verstelbare duwbeugel zorgt ervoor dat ouders van verschillende lengtes comfortabel achter de kinderwagen kunnen staan.


Goedgekeurd voor kinderen tot 22,5 kg.

Een royaal, omkeerbaar zitje

Dit ruime zitje is speciaal ontworpen om zich aan te passen aan de nieuwsgierigheid en de groei van uw baby. Je kind kan met de rijrichting mee kijken of juist naar de ouder gericht zitten.

Verstelbaar zitje

De 180 graden verstelbare stoel maakt dat uw kind comfortabel ligt voor een dutje. Het zitje kan volledig rechtop, achterover geleund of volledig plat worden gelegd. Zo mist jouw kleine avonturier geen enkel detail.


Regenscherm en muggennetje inbegrepen

Deze extra meegeleverde accessoires beschermen je kind tegen alle weerselementen. Zo kun je altijd goed beschermd op pad met de kleine en kun je Moeder Natuur in elke vorm aan.

Goedgekeurd tot een gewicht van 11,3 kg.

Grote, makkelijk toegankelijke boodschappenmand

Ideaal voor het dagelijks vervoer van alle spullen die je nodig hebt om je kindje te verzorgen. En heb je nog plaats over in de mand, dan kun je kiezen: extra luiers of een paar nieuwe schoenen.


Plaats je autostoeltje op het frame

Bevestig de meegeleverde adapters op het frame van de Cruz en plaats hierop je autostoeltje. De adapters zijn geschikt voor de merken Maxi-Cosi, BeSafe, Nuna, Cybex en Axkid.

De reiswieg transformeert de Cruz in een wieg op wielen

Wanneer je ook een losse reiswieg van UPPAbaby aanschaft, dan kan je pasgeboren baby lekker slapen tijdens wandelingen of voor de rest van de nachtelijke uren. Zo ligt je kindje in een veilige omgeving in gezonde rust.


Accessoires

Voor oudere kinderen die willen lopen, maar voor wie de afstanden ook wel eens te ver kunnen zijn, is het PiggyBack meerijdplankje de perfecte oplossing. Je klikt het plankje vast aan de achterkant van het frame en je bent klaar om te gaan.


Reiswieg

Regenscherm voor reiswieg

Bekerhouder

SnugSeat


Voetenzak - Gozy Ganoosh

Snacktray

Parent organizer

Reistas


Kleuren

Denny

Georgie

Jake

Lindsey


Maya

Pascal

Samantha

Taylor


UPPAbaby Cruz Video's


Kijk voor meer informatie over de UPPAbaby Cruz op: http://nl.uppababy.com/cruz/overview/


Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies? Bel ons dan op +31(0)765148046 of mail ons via info@momakids.nl