Mippaa Stair Trainer

De mippaa Stair Trainer helpt  kinderen bij het op- en afgaan van de vaste trap.

Veiliger de trap op en af

De mippaa Stair Trainer helpt kinderen van 1 tot 4 jaar (max. 20 kg) bij het op en afgaan van de vaste trap. Door uw kind een eigen kindertrapleuning te geven, leert uw kind veiliger, stabieler en zelfstandig trap lopen. Dit geeft uw kind meer zelfvertrouwen.


Snel, gemakkelijk en stevig

De mippaa Stair Trainer bestaat uit een dunne trapleuning en een leuninghouder. Deze past op elke standaard trapleuning. Montage is makkelijk en snel.


Basisset A

De basisset A van de mippaa Stair Trainer is 3,5 meter lang en bestaat uit vijf leuninghouders, vier stukken leuning en twee uiteindes. De basisset is goed voor een lange trapzijde van maximaal 3,65 meter lang. Deze is gemakkelijk zelf korter te maken.

Uitbreidingsset B

Voor de korte zijdes van de trap is de uitbreidingsset B, deze is 1,12 meter lang. De uitbreidingsset bestaat uit twee  leuninghouders, een leuningstuk en twee uiteindes. Deze lengte is goed voor een korte trapzijde van maximaal 1,45 meter lang.


Past op ieder type trap

Door het modulaire systeem past de mippaa Stair Trainer op ieder type trap. De buizen zijn gemakkelijk op maat te maken en flexibel genoeg om een glooiing in de originele leuning te volgen. De mippaa Stair Trainer is niet geschikt voor ronde wenteltrappen.


De mippaa Stair Trainer past met zijn unieke bevestigingssysteem aan nagenoeg alle standaard trapleuningen zonder te schroeven, van ronde leuningen (vanaf 38 tot 80 mm doorsnee) tot rechthoekige leuningen met een maximale omtrek van 256 mm (vanaf 38 x 38 tot 39 x 90 mm). In enkele gevallen waarbij de mippaa Stair Trainer niet met het bevestigingssysteem om de leuning is te bevestigen, kan de mippaa Stair Trainer aan de bestaande leuning worden geschroefd.

Voor zeer uitgebreide informatie kijk op: http://mippaa.com/nl/kindertrapleuning/Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies? Bel ons dan op +31(0)765148046 of mail ons via info@momakids.nl