byBo Design

De producten van byBo design combineren Scandinavisch ontwerp met kwaliteit, veiligheid en functie. Momakids verkoopt houten (Nathi) en metalen (Pippi) wandcommodes van byBo design.

Pippi Wandcommode

De Pippi wandcommode is gemaakt van gegalvaniseerd gepoederd plaatstaal. Een solide en duurzame constructie zorgt ervoor dat je jaren plezier hebt van deze degelijke wandcommode. Je kunt de Pippi wandcommode op de voor jou gewenste hoogte plaatsen in elke ruimte die je geschikt vindt. Deze ruimtebesparende wandcommode is ook geschikt om in vochtige ruimtes zoals badkamers te plaatsen. Een supersterke metalen wandcommode met een strakke vormgeving. De Pippi wandcommode van byBo heeft uitgeklapt een diepte van 75 cm. De commode is voorzien van een wasbaar, stoffen aankleedkussen en handige opbergvakken zodat je eenvoudig je spullen kwijt kan die je nodig hebt om je baby te verzorgen. Je kunt de Pippi wandcommode belasten tot 80 kg (aanbevolen belasting is 30 kg).

 


Nathi Wandcommode

Wat direct opvalt bij deze houten wandcommomde is de mooie vormgeving en de hoogwaardige afwerking. Je kan de Nathi aan de muur bevestigen en inklappen waardoor deze ook ideaal te plaatsen is in kleinere ruimtes. De Nathi wandcommode wordt geleverd inclusief aankleedkussen in de kleur écru. Je kan dit verschoonkussen op 60 graden wassen in de wasmachine. Door de handige opbergvakken kun je in de Nathi wandcommode al je spulletjes kwijt die je nodig hebt om je baby te verzorgen. De Nathi wandcommode is gelakt zodat je deze ook kan bevestigen in de badkamer. Wanneer je kindje dan uit bad komt, kun je hem of haar aankleden in een verwarmde ruimte, wel zo comfortabel. De Nathi wandcommode is gemaakt van beukenhout en is belastbaar tot 40 kg.Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies? Bel ons dan op +31(0)765148046 of mail ons via info@momakids.nl